Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi rejser til Paris på mandag

Ballon dOr - 30. november 2019Messi rejser til Paris på mandag

I dag træner FC Barcelona for sidste gang før truppen til kampen mod Atletico Madrid bliver udtaget. Her forventes Lionel Messi at være med på listen før truppen rejser til Madrid. I morgen gælder det således topkampen på Wanda Metropolitano.

Det er sidste kamp inden at Messi rejser til Paris. Alt tyder på, at argentineren mandag kan hæve sin sjette Ballon d'Or, og som nævnt i sidste uge, så ved Messi allerede besked om, at han har vundet titlen som verdens bedste fodboldspiller. Det sker i forbindelse med at man skal forberede sig til tirsdagen.

Om tirsdagen udkommer avisen og her har man i forvejen skudt billeder af vinderen samt lavet et interview. Det skete på en restaurant i Barcelona i sidste uge, hvor Messi blev set sammen med to repræsentanter fra France Football, som står bag kåringen.

Messi rejser således til Paris mandag og det falder på et rigtig fint tidspunkt. Som bekendt ønskede La Liga at rykke El Clásico til den 4. december hvorfor Messi få dage inden det store opgør skulle en tur til Paris hvilket ville være med at bremse forberedelserne til El Clásico, men RFEF trumfede igennem og planlagde kampen til den 18. december. Det betyder, at Barca har en hel uge før de skal i kamp igen efter kampen i morgen mod Atletico Madrid.

Messi tager afsted i et privatfly sammen med sin familie og en delegation fra FC Barcelona. Web-afdelingen på Camp Nou er allerede blevet bekendt med situationen og er godt i gang med historier, grafik og mere til hjemmesiden og de sociale medier mens man ligeledes forbereder sig til hjemmekampen den 7. december mod Mallorca, hvor Messi ventes at fremvise sin sjette Ballon d'Or foran publikummet på Camp Nou.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder