Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Har Rakitic slået Arthur af pinden?

Nyheder - 1. december 2019Har Rakitic slået Arthur af pinden?

Ivan Rakitic fik i sommers muligheden for at gå ud af hoveddøren på Camp Nou og finde sig en ny klub, da Ernesto Valverde ikke kunne garantere ham spilletid med ankomsten af blandt andet Frenkie de Jong mens Arthur var godt i gang med at blomstre. Rakitic valgte dog at afvise og i stedet blive for at kæmpe for sin plads.

I sæsonens indledning blev han gang på gang henvist til bænken og brugt som marginalspiller, men på det seneste har han fået mere spilletid end Arthur. Brasilianeren havde i sidste sæson svært ved at holde sig selv kørende i det høje tempo, men han arbejdede med en personlig træner gennem hele sommeren og kan nu spille 90 minutter uden problemer.

Det betød, at han fik flere fulde kampe, men pludselig valgte Valverde at vælge ham fra til kampene og da det skete mod Leganés i weekenden, lod det til at være fordi, at træneren ville spare sin midtbanemand til kampen mod Dortmund - men det var ikke tilfælde.

I stedet blev Arthur igen valgt fra og Rakitic startede inde. Arthur var frisk, veludhvilet og klar til kamp, men Valverde insisterede på, at brasilianeren skal kæmpe for sin plads lige som alle andre. Noget kunne tyde på, at Rakitic efterhånden har presset Arthur ud, selvom kroaten overhovedet ikke lever op til det forventelige spil i FC Barcelona. Mod Dortmund var han tydeligvis mere aggressiv i sit spil, men han var langsom på fødderne og havde svært ved at positionere sig selv.

Både Rakitic og Arthur er udtaget til aftenens kamp mod Atletico Madrid og her er der tale om en svær kamp på udebane. Hvem der starter af de to bliver spændende at se. Under normale omstændigheder ville der være stor chance for at begge to ville starte på bænken, men da Busquets er i karantæne ventes én af dem at starte inde. Det kan blive Rakitic, da han sammen med De Jong er bedst på den defensive midtbane.

En midtbane med Vidal, De Jong og Rakitic kan blive en realitet, da Vidal bringer vildskab, energi og fysik hvilket Valverde muligvis vælger at satse på. Startopstillingen lander klokken 20.00.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

629,- DKK

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

225,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder