Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen: Jeg gør bare mit job

La Liga - 2. december 2019Ter Stegen: Jeg gør bare mit job

Marc-André ter Stegen viste i går endnu engang sin klasse, da han sørgede for et clean sheet mod Atletico Madrid. Forsvaret kæmpede ihærdigt og tyskeren var en sikker sidste skanse. Uden ham, havde Barca næppe fået point med hjem.

I første halvleg viste han sig frem med to vilde redninger fra Mario Hermoso og Alvaro Morata. Hermoso var fri ved bagerste stolpe og skulle 'bare' styre bolden i mål, men Ter Stegen stod stærkt imod. Kort efter kom Morata op til et indlæg fra et hjørnespark og hans hovedstød tog Ter Stegen stærkt imod.

- Jeg forsøger bare at gøre mit arbejde.

- Disse kampe hjælper os med at vokse som hold og det er det, som det handler om. Jeg er meget glad for nu har vi spillet nogle gode kampe samtidig med at vi har vundet.

- Vi vidste, at det ville være et svært sted at komme. Det er normalt, at de har chancer her, men rent forsvarssmæssigt spillede vi godt og vi endte med at score hvilket sikrede os en vigtig sejr.

Ter Stegen kan nu se frem til et par rolige dage, da FC Barcelona først er i aktion i weekenden. Her tager de hjemme på Camp Nou imod Mallorca.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder