Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona og Juventus kæmper om ungt talent

Transfermarked: Af Rasmus Halby - 3. december 2019Barcelona og Juventus kæmper om ungt talent

Barcelona og Juventus forsøger begge at hente den franske 16-årige centrale forsvarspiller Lenny Lacroix. Flere klubber har et godt øje til ham, men det er Barcelona og Juventus, som menes at være længst fremme i sin interesse.

Lacroix spiller i øjeblikket for Metz i den bedste franske række - dog uden at få debut endnu. Ifølge Per Radio Monte Carlo har både Barcelona og Juventus tilbudt den unge franskmand en professionel kontrakt, og det er blot op til Lacroix at vælge

Lenny Lacroix har spillet 8 kampe på Frankrigs U16-landshold, og træner i øjeblikket med Metzs førstehold trods hans unge alder. Han har stadig ikke skrevet professionel kontrakt med Metz, hvilket gør Barcelona og Juventus ikke behøver købe ham fri fra Metz, men kan tilbyde ham en direkte kontrakt.

Situationen minder om sommerens transferduel mellem Barcelona og Juventus over Matthijs De Ligt, som endte med Juventus trak sig triumferende ud med De Ligts underskrift.

Hvis Barcelona vinder transferduellen med Juventus bliver Lacroix den 19. franskmand i Barcelonas historie, og vil træde ind i en franskpræget trup med Griezmann, Umtiti, Lenglet, Dembélé og Todibo allerede i truppen.


Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

799,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

419,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder