Annonce


Annonce

Annonce

Paraply kastet mod Messi: Mini bøde udstedet

La Liga - 4. december 2019




Der var tale om en stor straf til Atletico Madrid efter opgøret mod FC Barcelona søndag aften. Lionel Messi scorede det afgørende mål kort før tid og det var mere end hvad i hvert fald én Atletico Madrid-tilhænger kunne klare. Personen kastede nemlig en lukket paraply ned mod Messi.

Paraplyen ramte heldigvis ikke Messi, men landede få meter fra ham. Intentionen var ikke til at tage fejl af, og det spanske fodboldforbund åbnede da også en sag og har efter en gennemgang af denne fundet frem til, at en straf på 4500.- kroner er passende.

Således skal Atletico Madrid altså punge ud med det sølle beløb for at én af deres fans kastede en paraply ned mod Lionel Messi. Desuden blev der undervejs også råbt 'Dø, Griezmann!' fra lægterne, men der er endnu ikke kommet noget ud af en mulig sag.

Nogle medier mener at vide, at RFEF kigger på situationen mens andre mener, at RFEF endnu ikke har åbnet en sag mod de 1500-2000 tilskuere, som råbte 'Dø, Griezmann', Man kunne da også høre fra Wanda Metropolitanos gæster, at de var utilfredse med Griezmann. Han blev buhet konstant han var på bolden.

Her ses dommer Lahoz samle paraplyen op og aflevere den på sidelinjen

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Paraply kastet mod Messi: Mini bøde udstedet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder