Annonce


Annonce

Annonce

Messi: Jeg stemte på Sadio Mané

Ballon dOr - 6. december 2019




Mandag aften blev Lionel Messi for sjette gang i karrieren kåret som verdens bedste fodboldspiller da han modtog Ballon d'Or foran Virgil van Dijk. Hos mange engelske tilhængere ser man sig uforstående på at Cristiano Ronaldo sluttedde højere end Sadio Mané.

Sadio Mané havde et vanvittigt år og bidrog ligesom de øvrige spillere til en vild sæson i Champions League. Men Mané måtte nøjes med fjerdepladsen og han valgte at afvise at dukke op til ceremonien mandag aften i Paris.

Som altid er Messi yderst ydmyg og man kunne da også se de ydmyge træk hos argentineren, da han modtog Ballon d'Or. Han er ikke god til at snakke om sig selv, men han erkender, at han stemte Mané ind som verdens bedste fodboldspiller.

- Der er mnge gode fodboldspillere og derfor var det svært at vælge. Men jeg valgte Sadio Mané fordi at han er en spiller, som jeg elsker at se. Han havde et godt år og var vigtig for Liverpools sæsonen, forklarede Messi til Canal+.

Messi stemte på Ronaldo som nummer to og Frenkie de Jong som nummer tre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi: Jeg stemte på Sadio Mané

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder