Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ny rekord: Messi overhaler Ronaldo i Europa

La Liga: Af Sajad Koftan - 8. december 2019Ny rekord: Messi overhaler Ronaldo i Europa

Lionel Messi var her, der og alle vegne da den argentinske supermand igen viste vejen for det catalanske storhold, FC Barcelona, som sejrede med 5-2 over Mallorca i La Liga.

Messi, som nu er oppe på 12 mål i ligaen, og som jo netop har vundet sit sjette Ballon d´Or-trofæ, kan fortsætte de personlige fejringer eftersom superstjernen har nået endnu en imponerende milepæl.

Barcas anfører er nu den eneste spiller som har formået at score 10 eller flere mål i de seneste 14 sæsoner i træk, i de fem bedste ligaer i Europa, efter det fremragende Messi-hattrick som fandt sted på Camp Nou lørdag aften.

Messi scorede tre gange mens Griezmann og Suarez scorede en hver - hvor sidstnævnte fik bolden i netmaskinerne via en teknisk genialitet, som vil blive husket i mange år frem.

FC Barcelona viste generelt høj klasse fremad banen, hvor især de offensive kræfter foldede sig ud for alvor og viste vejen for catalanerne mod et kæmpende Mallorca-hold, som jo alligevel formåede at passerede Ter Stegen to gange undervejs.

Barcas næste opgave bliver i Champions League, hvor Inter Milan venter i Italien.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder