Annonce


Annonce

Annonce

Bartomeu: Vil gerne forlænge Messis kontrakt

Nyheder: Af Sajad Koftan - 8. december 2019




Barcas præsident, Josep Maria Bartomeu, kom ind på mange forskellige emner da catalansk radio fik talt med præsidenten i et længere interview, som naturligvis også omhandlede Barcas bedste nogensinde, Lionel Messi.

- Jeg er bekymret for den dag Messi stopper karrieren og derfor vil jeg gerne sikre mig at han bliver så længe som muligt hos os, sagde præsidenten til radio-stationen blandt andet.

- Jeg vil meget gerne have en ny aftale på plads med Messi. Den nuværende kontrakt løber til 2021, men der er stadig tid at gøre godt med.

- Heldigvis er Messi meget glad for Barcelona og vil gerne fortsætte. Jeg er ikke i tvivl om at Messi bliver i FC Barcelona karrieren ud.

- Messi styrer det helt selv og når han vil. Jeg håber bare at kunne få mulighed for at forlænge kontrakten igen, da vi vil give ham så mange kontrakter som muligt, forsatte Bartomeu.

Om livet efter Messi sagde præsidenten følgende.

- Jeg håber at Messi fortsætter lidt endnu, selvom han allerede har nået alt med klubben. Livet ændrer sig markant når Messi stopper karrieren. Så må vi have vores andre stortalenter til at tage over, slog Bartomeu fast.

Lionel Messi har været den altoverskyggende stjerne for FC Barcelona, både i indeværende sæson og i de seneste mange år på fodboldscenen. Argentineren betegnes ofte som den største spiller nogensinde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeu: Vil gerne forlænge Messis kontrakt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder