Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Carles Aleña: Jeg skifter måske til januar

Transfermarked - 8. december 2019
Carles Aleña: Jeg skifter måske til januar

Det er over 100 dage siden, at Carles Aleña sidst fik spilletid for FC Barcelona, men han har arbejdet benhårdt og kunne i aftes høste frugten af sin indsats, da han i anden halvleg kom på banen mod Mallorca, som blev slået 5-2. Efter opgøret lagde han ikke filter på sine udtalelser.

Rapporter over de seneste par måneder har gang på gang sendt Aleña videre i karrieren på grund af den manglende spilletid og han afviser da heller ikke, at han kan have gang i sin sidste måned hos FC Barcelona. Det fortalte han efter kampen.

- De sidste par måneder har været meget svære for mig. Derfor er det muligt, at jeg til januar kigger mig om efter en ny klub. Måske en lejeaftale, forklarede Aleña og fulgte op:

- Vi må vente og se, hvad der sker. Jeg vil ikke tænke på noget andet hold lige nu, men i stedet fokusere på den kommende kamp. Derefter må jeg tage en snak med klubben for at finde frem til den bedste løsning.

- Barca er verdens bedste klub og kravene er ekstreme. Derfor er det også svært at tilspille sig spilletid når der er så mange gode midtbanespillere. Men beslutningen er min. Jeg har et godt forhold til præsident Bartomeu og sportsdirektør Abidal, og de vil helt sikkert hjælpe mig til at træffe den rigtige beslutning.

Aleña startede faktisk på banen i den første ligakamp i denne sæson, da FC Barcelona mødte Athletic Bilbao på udebane. Her blev han dog flået ud i pausen og har siden ikke fået spilletid indtil i går.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder