Annonce


Annonce

Annonce

Roberto ender altid i startopstillingen

Nyheder - 9. december 2019




Sergi Roberto får rigtig mange minutter i benene og sandheden er, at han altid ender med at blive en del af startopstillingen til trods for at han før sæsonen havde udsigt til en mindre aktiv sæson.

Nelsom Semedo skulle være førstevalg på højrebacken med Moussa Wague som backup. Derfor ville Roberto kun få spilletid på midtbanen, som på forhånd var fyldt godt op med et hav af spillere. Derfor virkede det til at være en yderst inaktiv sæson for Roberto. Men virkeligheden er helt anderledes.

Wague er totalt ude af spil. Valverde har ingen tiltro til det unge talent og har konstant brugt Roberto som højreback når Semedo ikke har spillet. Derudover har Roberto også fået spilletid på midtbanen, men det er primært som højreback, at han konstant bliver sendt i spil.

I øjeblikket er Semedo skadet og derfor spiller Roberto samtlige kampe mens Wague får lov til at se på udefra, men Valverde holder ikke fast i sit ord fra inden sæsonen, hvor han klart meldte ud, at Roberto skal spille på midtbanen. Det var også derfor, at Wague blev rykket op således han kunne dække for Semedo. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Roberto ender altid i startopstillingen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder