Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Arthur ude af El Clásico med gonoré

El Clasico - 9. december 2019Medie: Arthur ude af El Clásico med gonoré

FC Barcelona har meddelt, at Arthur lider af lyskenproblemer, men det kan være, at der er tale om en lodret løgn. Således meddeler adskillige medier i disse dage, at Arthur i virkeligheden er blevet smittet med gonoré, som er en seksuelt overført sygdom forårsaget af bakterien Neisseria gonorrhoeae, ifølge Netdokter.

Der er tale om en sygdom der betyder, at Arthur missede kampen i weekenden mod Mallorca, og han er heller ikke udtaget til kampen i morgen mod Inter mens han er tvivlsom til El Clásico - netop fordi, at han nu døjer med en seksuelt overført sygdom. Det skriver blandt andre Marca og The Independent.Han er kommet i behandling, som kommer til at vare ved i et par uger før han igen kan trække i arbejdstøjet. Ifølge Andreu Ginola er det altså ikke korrekt, at han er skadet, som FC Barcelona har meddelt. Når spillerne bliver bedt om at aflægge en urinprøve, så er det netop sådan en sygdom, der kan blive spottet.

Om der er sandhed i historien vides ikke, men én ting er sikkert: Arthur har ikke spillet i et stykke tid og der skulle gå adskillige dage før klubben meldte ud om lyskenproblemerne.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 39%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

Spar 31%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder