Annonce


Annonce

Annonce

Zidane overvejer at mandsopdække Messi

El Clasico - 10. december 2019




Det er sjældent set, at man i moderne fodbold mandsopdækker en enkelt spiller for at trække denne ud af spillet, men det er før set med Lionel Messi og om en uges tid forventes det at ske endnu engang - og igen er det Real Madrid, der har lagt planen.

Zidane forsøgte sig tidligere at sætte Kovacic på Messi, men argentineren viste sig alligevel at være afgørende uden egentlig at røre bolden, da han i et angreb trak ud mod højre for at trække Kovacic med sig således at Rakitic pludselig fik en motorvej at løbe på. Det endte med et flot mål af Luis Suárez.

Onsdag i næste uge er der El Clásico på Camp Nou og her overvejer Zinedine Zidane ifølge adskillige spanske medier, at smide Fede Valverde på Messi. El Clásico fylder så meget, at man i god tid påbegynder overvejelserne og mens Messi med afstand er den bedste mand på banen, så kræver det en voldsom præstation at sende ham ud af spillet.

Til gengæld har Fede Valverde gang i en rigtig god sæson, men der er en verden til forskel i erfaringen og meget skal gå galt for Messi hvis Valverde skal kunne hive ham ud af spillet.

FC Barcelona har to svære kampe mod Inter og Real Sociedad før Real Madrid gæster Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Zidane overvejer at mandsopdække Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder