Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Stor byttehandel under opsejling

Nyheder: Af Sajad Koftan - 10. december 2019




Barcas Ivan Rakitic og Arturo Vidal er begge på Inter Milans ønskeseddel, mens catalanerne har sigtekornet rettet mod italienernes store stjerne-angriber, Lautaro Martinez.

Og nu kan en byttehandel være under opsejling, da repræsentanter fra begge lejre mødes i Milano i dag til et transfer-møde, hvor begge klubber vil forsøge at nå til enighed om udkastet til en potentiel aftale, hævder mediet AS.

Valverdes tropper har allerede vundet CL-gruppen, som betyder at flere stamspillere spares til aftenens sidste gruppekamp - som kan give mulighed for fuld spilletid til både Rakitic og Vidal mod netop Inter Milan.

Inters træner, Antonio Conte, har desuden meldt ud at man vil forsøge at forstærke truppen til januar-vinduet - og her kommer Lautaro Martinez i spil.

Den giftige angriber er brændvarm netop nu, hvor FC Barcelona jo mere end gerne ønsker at tilknytte bomberen på en permanent aftale på Camp Nou - en aftale som ikke er helt usandsynlig eftersom italienerne jo ønsker at få fingrene i Rakitic og Vidal, beretter mediet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Stor byttehandel under opsejling

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder