Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Perez: En drøm at debutere i Champions League

Copa del Rey - 11. december 2019Perez: En drøm at debutere i Champions League

Carles Perez er godt i gang med sit gennembrud hos FC Barcelona. I aftes fik han lov til at starte inde mod Inter og han leverede en yderst solid præstation med flere gode driblinger, hårdt presspil og ikke mindst et mål.

Den gode præstation kom i Perez' Champions League-debut og det var naturligvis noget, som han glædede sig over efterfølgende da han skulle sætte ord på den gode aften i Milano.

- Jeg er virkelig glad. At score i min Champions League-debut er en drøm der går i opfyldelse. På denne bane... i Champions League. Det er en drøm alt sammen.

- Starten var svær for os, men vi kom bedre med som kampen skred frem og målet gav os luft og ekstra energi.

På grund af debuten i Champions League har Perez nu slået hul på en ny kontrat og han får ligeledes en lønforhøjelse. Han tænker dog ikke på det.

- Sandheden er, at det overhovedet ikke ændrer noget. Jeg fortsætter med at arbejde hårdt og nyde hvert øjeblik, som træneren giver mig, forklarede Perez før han satte et par ord på kollegaen Ansu Fati, der blev turneringens yngste målscorer.

- Vi har været vidne til noget utroligt stort. Barca tror og stoler på deres spillere fra La Masia og det er det vigtigste.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

509,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder