Annonce


Annonce

Annonce

Messi: Vi må lære af fortiden

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 11. december 2019




FC Barcelona sluttede Champions League gruppespillet med en 2-1 sejr over Inter. Det er dermed 19. sæson i træk at Barcelona spiller sig videre fra gruppespillet i Champions League, men de seneste 4 sæsoner er det ikke lykkedes Barcelona at løfte det eftertragtede trofæ.
FC Barcelona er blandt andet røget ud af Champions League på nogle smertefulde nederlag til Roma og Liverpool.

I anledning af Messis præsentation af hans nye Adidas Nemesis 19 støvler, blev argentineren spurgt ind til netop de seneste exits i Champions League.

- Vi bliver nødt til at starte fra bunden, fordi det er et nyt år og en ny tunering. Vi bliver nødt til at lære af fortiden, fra vores fejl, og fokusere på nutiden. Det vil være en fejl at at hoppe i samme fælde.

Det er tydeligt at argentineren ikke har lagt de smertelige nederlag fra sig, men vil tage ved lære af dem.

Messi brugte også anledningen til at se frem mod næste uges El Clásico. Her udviste han respekt for Real Madrids nuværende form.

- Jeg forventer et stærkt Real Madrid. De er gode i de her kampe. Det er specielle kampe og det betyder ikke noget, hvilken form hvert hold kommer ind til disse kampe med. Vi er begge i god form, men formkurven har været svingende.

El Clásico bliver spillet den 18. december og der er lagt op til noget af et opgør. Real Madrid og FC Barcelona er af point, med en målscore i Barcelonas favør. Inden næste uges El Clásico, skal Barcelona lørdag møde Real Sociadad på udebane, mens Real Madrid søndag rejser til Valencia. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi: Vi må lære af fortiden

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder