Annonce


Annonce

Annonce

Barca og Real på svære opgaver inden El Clásico

El Clasico - 12. december 2019




Der er kun seks dage til El Clásico afvikles på Camp Nou. Her bliver der med spænding set frem mod optakten, som med stor sandsynlighed bliver præget af voldsom demonstration i de catalanske gader. Når kampen fløjtes i gang kæmpes der om La Ligas førstehold - men først skal de to hold ud på en svær opgave.

Ernesto Valverde er velvidende om Real Sociedads kvaliteter på hjemmebane og valgte derfor at spare nogle spillere samt rotere mod Inter, så han har en frisk trup til opgøret i Baskerlandet. Real Sociedad har efter 16 spillerunder kæmpet sig op på en flot fjerdepladsen, så der venter en særdeles svær kamp for FC Barcelona.

Men det er ikke kun FC Barcelona, som skal på en svær opgave denne weekend. Real Madrid skal nemlig et smut til Mestalla hvor et selvtillidsfuldt Valencia-hold venter. Los Che vandt nemlig 1-0 ude mod Ajax tirsdag aften og sørgede dermed for at man er med i bowlen mandag til Champions League-lodtrækning. Så der er tale om to meget svære kampe for FC Barcelona og Real Madrid inden El Clásico.

Kampprogrammet
14. december 16.00: Real Sociedad - FC Barcelona
15. december 21.00: Valencia - Real Madrid (Kan ses på TV2 Sport)
18. december 20.00: FC Barcelona - Real Madrid (Kan ses på TV2 Sport) Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca og Real på svære opgaver inden El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder