Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

AC Milan afgiver bud på Todibo

Transfermarked: Af Rasmus Halby - 12. december 2019AC Milan afgiver bud på Todibo

Jean-Clair Todibo spillede tirsdag en god kamp mod Inter Milan, og fik mange Barcelona-fans stemmer som kampens bedste spiller. Forsvarsspilleren så godt ud i kampen mod de stærke angriber Romelu Lukaku og Lautaro Martinez fra Inter. Selvom han til tider havde svært med deres råstyrke, hvilket også var tilfældet ved Lukakus 1-1-mål, hvor Martinez afholdt Todibo fra bolden, hvorefter han lagde den til rette for målscorer Lukaku.

Nu melder AC Milan sig på banen, og vil gerne have fat i den unge franskmand. Barcelona betalte i sommers to millioner euro for den 19-årige franskmand i franske Toulouse. AC Milans bud lyder på 8 millioner euro, men Barcelona vil gerne have 12 millioner. Desuden kræver Barcelona en tilbagekøbsklausul i tilfælde af en opblomstring hos Todibo, hvilket AC Milan er villig til at imødekomme.

Eric Abidal og Ramon Planes mødtes med AC Milans tekniske direktør - den tidligere legende Paulo Maldini - i fredags for at tale om Todibo. Her fastlog Barcelona deres krav på en tilbagekøbsklausul.

Desuden er Bayer Leverkusen interesserede i den unge franskmand, men skulle ikke på nuværende tidspunkt være villige til at acceptere tilbagekøbsklausulen.

Todibo har haft det svært siden skiftet fra Toulouse i sommers, hvor det kun er blevet til sølle 3 officielle optrædener for klubben - 2 af dem i La Liga, og den sidste i tirsdagens kamp mod Inter Milan. Der går spekulationer i medierne om den unge uruguayaner Ronald Araujo er foretrukket over Todibo fra Valverdes side. Han skulle eftersigende have imponeret mere til træning, og Valverde så derfor gerne Araujo i truppen fremfor Todibo.

Det ligner et meget sandsynligt skifte for Todibo allerede i vinterens transfervindue.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

339,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder