Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Har Arthur problemer med disciplinen?

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 14. december 2019Har Arthur problemer med disciplinen?

Arthur Melo har imponeret mange fans med hans fortræffelige teknik, præcise afleveringer og hans visionære overblik. Han er blevet sammenlignet med Barcelona-legenden, Xavi Hernández og tilmed fået store ord med på vejen fra selv samme person. Xavi har udtalt at Arthur er en af de spillere med Barca-DNA og det er en stor anerkendelse fra den tidligere spanske landsholdspiller.

På trods af det, har Arthur flere gange været i medierne med nogle uheldige beslutninger og episoder.

Som Barcelona-spiller er man under stor bevågenhed og der stilles ikke blot krav til ens kvaliteter på banen, men også ens disciplin og opførsel uden for grønsværen. De spanske medier har derfor opsnappet flere kontroversielle episoder med Arthur som hovedperson.

I Arthurs første sæson for FC Barcelona, tog han en række kontroversielle valg. Heriblandt valgte Arthur at tage til Neymars fødselsdag 48 timer før El Clásico. Det blev der ikke taget godt i mod i den spanske presse eller blandt Barcelonas egne fans. Efterfølgende var Arthur offentligt ude og undskylde, hvor han slog fast at han havde begået en fejl.

Det er desværre ikke den eneste gang at Arthurs venskab med Neymar, har fået ham i problemer. Venneparret blev set feste til de tidligere timer, dagen før Neymar skulle i retten med FC Barcelona, hvor sidstnævnte krævede en loyalitetsbonus fra Barcelona. Signalværdien i det, blev der ikke taget godt i mod i Barcelona.
Blot en måned efter episoden med Neymar, modtog Arthur en bøde for at uploade en video til Instagram, af ham der kører på en elektrisk scooter.


l denne sæson startede Arthur flot med mål mod Osasuna og Villareal, og hans gode præstationer betød at han ofte var at finde på midtbanen med De Jong og Sergio Busquets.

Det lignede at Arthur havde lært af sine fejl og det har han måske også, men nu melder et spansk medie om en ny kontroversiel beslutning.
Arthur og holdkammeraten Neto dyrker snowboarding, som er en yderst højrisikabel sportsgren, i følge TV3.

Desuden har Arthur siden landsholdspausen i november, døjet med fysikken, hvilket har resulteret i at han er blevet udeladt af truppen, i fire af de seneste 10 kampe, hvis man tæller weekendens kamp mod Real Sociedad med. Hvad årsagen er til at det lige præcis er efter landsholdspausen, vides ikke. Det kan være en tilfældighed, men ifølge Valverde har Arthur døjet med lyske-problemer. Flere medier spekulerer i om det er sandt.

Arthur Melo har altså flere gange imponeret på banen og høstet roser for netop det, men efter brasilianeren kontroversielle episoder, sættes der spørgsmålstegn ved disciplinen. En tendens som er gået igen ved flere tidligere brasilianske fodboldspillere i FC Barcelona.
Spørgsmålet er om den tendens har indflydelse på de spanske mediers kritik af Arthur eller om der er noget om snakken.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder