Annonce


Annonce

Annonce

Tre ting at tage med fra kampen mod Sociedad

La Liga - 15. december 2019




FC Barcelona fik ikke den bedste optakt til El Clásico, da de i aftes som ventet kom i problemer mod Real Sociedad. 2-2 stod der på måltavlen da opgøret sluttede og dermed kan Barca miste førstepladsen i aften hvis Real Madrid slår Valencia. Her er tre ting at tage med fra kampen mod Real Sociedad.

Greizmann viser positive takter
Det har taget lidt tid for den franske angriber, Antoine Greizmann at finde sig til rette for FC Barcelona i de første par måneder, men med endnu et mål, et tredje af slagsen i 5 kampe, er han begyndt at finde sig til rette på sit nye hold.

Franskmanden blev spillet fri på venstre side af Luis Suarez, efter at Llorente på forfærdelig vis havde mistimet et hop, og med et følt chip kunne Griezmann udligne for et dårligt præsterende Barcelona-hold. Et mål, som minder om målet han scorede sidste weekend mod Mallorca, men denne gang blev det uden en jubelscene.

- Jeg kommer aldrig til at fejre et mål her, sagde han efter kampen op og fulgte op:

- Jeg har scoret mål på det gamle Anoeta. Jeg har meget respekt for at disse fans, som gav mig alt.

Greizmann blev igen benyttet ude på venstre kant og selvom at det ikke er hans favoritposition, er han begyndt at se mere integreret ud på det catalanske hold.

Han fortjener ligeledes kredit for den attitude han viser og den høje arbejdsrate, da han sammen med Pique var én af de bedst spillende Barcelona-spillere i går.

På onsdag gælder det El Clasico på Camp Nou. Greizmann har scoret otte gange mod madrilenerne i løbet af sin karriere. Et tal, som meget gerne må blive udbygget i den uhyre vigtige kamp.

Messi gemte det gode til El Clásico
Før kampen håbede Real Sociedad-træner Imanol Alguacil på, at Messi ville have en dårlig dag imod hans hold, da han ifølge ham er 'ustoppelig'.

Den 48-årige træner fik hvad han ønskede i en kamp, hvor verdens bedste fodboldspiller var tilbage i startopstillingen efter at han blev sparet i midtugens knap så vigtige Champions League-kamp mod Inter.

Da Messi bare er Messi formåede han alligevel at få en påvirkning på kampens resultat ved at ligge bolden af til Luis Suarez, som let kunne score til 2-1. Der var Messis sjette assist i La Liga i denne sæson.

Generelt set var det en ret anonym indsats fra argentineren, der ikke kunne lykkes med flere driblinger og ikke for alvor kom i gang.

Når det gælder Messi er det selvfølgelig tilladt at have en sjælden anonym dag på kontoret, og mon ikke at han er tilbage hvor vi kender ham i onsdagens uhyre vigtige kamp i mod Real Madrid.

VAR var endnu en gang i rampelyset
Barcelona-spillerne blev efterladt frustrerede over flere af dommerbeslutningerne i lørdagens kamp, hvor de indkasserede et mål på et tyndt straffespark og fik et straffespark underkendt i kampens overtid.

Det virkede virkelig tyndt da Sociedad fik givet et straffespark tidligt i kampen, da Sergio Busquets blev straffet for at hive Llorente i trøjen. Straffesparket blev alligevel givet og Mikel Oyarzabal kunne dermed sparke baskerne i front med et sikkert spark fra straffepletten i det 12. minut.

I kampens overtid var der endnu en kontroversiel situation, hvor Pique på lignende vis blev hevet i trøjen i Sociedads felt. Her valgte dommeren dog ikke at dømme straffesparket og der var ligeledes ingen reaktion fra VAR.

Sergio Busquets og Frenkie de Jong udtalte begge efter kampen, at straffesparket burde blive givet hvilket Ernesto Valverde ligeledes var enig i. Selv den tidligere spanske dommer Andujar Oliver er enig med spillerne og træneren fra FC Barcelona.

Lige nu lyder det som at Barcelona er indstillet på at indlede en formel klage til RFEF om brugen af VAR og bede om en forklaring. I mellemtiden tager de tilbage til Barcelona med en følelse af uretfærdig behandling fra gårdagens dommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tre ting at tage med fra kampen mod Sociedad

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder