Annonce


Annonce

Annonce

Bartomeu raser: Sender VAR-brev til RFEF

La Liga - 15. december 2019




FC Barcelona formåede ikke at hente sejren mod Real Sociedad i går, da det kun blev til 2-2 og dermed har de mulighed for at miste førstepladsen søndag aften når Valencia tager imod Real Madrid. I mellem tiden vil Barca-præsident Josep Maria Bartomeu arbejde på et brev, som er tiltænkt det spanske fodboldforbund.

Man taler som regel om den linje, som dommeren lægger for dagen, men kampens dommer i går fulgte overhovedet ikke sin egen linje, da Piqué i overtiden blev hevet omkuld i Sociedad-feltet uden at dommeren eller VAR reagerede. Det mener Bartomeu ikke er okay.

Derfor har præsidenten nu valgt at skrive et brev til det spanske fodboldforbund for at få en forklaring på situationen. Hvorfor fløjtede dommeren ikke? Og hvorfor reagerede VAR ikke? Svarene på de to spørgsmål vil Bartomeu have.

Busquets begik et straffespark i første halvleg og baseret på alle, som så kampen, så var situationen i den anden ende med Piqué lige så voldsom hvorfor der også skulle have været dømt et straffespark der. Men dommeren afviste og det mener man i FC Barcelona ikke er i orden hvorfor man altså søger et svar. Om RFEF vælger at svare må tiden vise. I mellem tiden kan Barca håbe på hjælp fra Valencia i aften mod Real Madrid før madrilenerne onsdag aften gæster Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeu raser: Sender VAR-brev til RFEF

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder