Annonce


Annonce

Annonce

Griezmann: Nu fokuserer vi på El Clásico

El Clasico - 15. december 2019




Antoine Griezmann kom igen på scoringstavlen i aftes, men det skal ikke være med til at dække over at han ikke får meget ud af sit spil når han spiller på en malplaceret position. Ikke desto mindre er han nu klar til at fokusere på El Clásico, som afvikles onsdag aften.

- De to hold havde deres øjeblikke. Da vi udlignede, fandt vi mere selvtillid og skabte flere muligheder, men så kunne Real Sociedad udligne i anden halvleg.

- Derefter gik begge hold efter det tredje mål, men ingen var i stand til at score. Real Sociedads offensive ændringer hjalp dem, men de kom også til kort. Jeg ved ikke, om resultatet er fair, men begge hold havde chancer til at vinde.

- Nu handler det om at rykke fokus og tænke på El Clásico, forklarede Griezmann på sidelinjen efter opgøret mod sin tidligere klub Real Sociedad.

El Clásico spilles onsdag aften klokken 20 og kan ses direkte på TV2. Kampen er en kickstarter til TV2's nye satsning, da de har købt rettighederne til La Liga og fremadrettet har mulighed for at vise kampene på deres kanaler. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Griezmann: Nu fokuserer vi på El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder