Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Todibo afviser - men AC Milan opgiver ikke

Transfermarked - 17. december 2019Todibo afviser - men AC Milan opgiver ikke

Jean-Clair Todibo viste mod Inter, at han helt sikkert har kvaliteten til at udvikle sig til en stor forsvarsspiller, men spilletid skal han helt sikkert kigge længe efter, da flere står foran ham i køen. Derfor har AC Milan åbnet op for interessen i ham.

AC Milan er villige til at købe ham fri og give ham en masse spilletid, men efter den gode præstation og de mange gode efter Inter-kampen er Todibo klar til at tage kampen op og han har derfor afvist, at han vil væk fra FC Barcelona. Men milaneserne opgiver ikke.

AC Milans første bud lød på otte millioner euro mens Barca krævede 12 millioner euro plus muligheden for at købe Todibo tilbage. Man er ikke langt fra hinanden og Milan håber, at en godkendelse af tilbagekøbsklausulen er nok til at Barca ser bort fra differencen på fire millioner euro.

Bayer Leverkusen var også interesseret i Todibo, men de ønskede ikke at inkludere en tilbagekøbsklausul i kontrakten hvorfor de hurtigt blev sendt bagerst i køen. Barcelona tror på, at Todibo bliver en stor spiller og har derfor ikke tænkt sig at slippe ham helt hvorfor man ønsker muligheden for at købe ham tilbage igen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

339,- DKK

Spar 51%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

439,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder