Annonce


Annonce

Annonce

Barca og Real tager sammen ud til Camp Nou

El Clasico - 18. december 2019




El Clásico er lige rundt om hjørnet, men endnu tættere på hinanden kommer FC Barcelona og Real Madrid til at spendere de sidste timer inden det store brag. På grund af sikkerhedsmæssige årsager vil de to hold begge blive indlogeret på Sofia hotel i Barcelona.

Mundo Deportivo erfarer, at de to mandskaber begge bliver sendt ind på et hotel blot 800 meter fra Camp Nou. Der bliver ikke tid til at omgås med hinanden, spise med hinanden eller nyde hinandens kammeratskab. Flere af spillerne er gode venner, men indtil kampen er slut, handler det om at lade batterierne op og derfor bliver det ikke en dag hvor man hænger ud med hinanden.

Det er bestemt, at de to hold skal dele hotel og derudover vil de også forlade hotellet omkring 17.30 for at kunne være på Camp Nou klokken 18.00. Det kræver god organisation og logistik, at rykke så mange mennesker fra A til B, men busserne kører på omtrent samme tid fra det samme hotel. Der er dog tale om to spillerbusser til hvert hold - naturligvis.

Normalt vil præsidenterne spise frokost sammen på Camp Nou, men på grund af omstændighederne bliver det altså afholdt på hotellet ligesom Barcelona-spillerne ej heller er vant til at lade op på et hotel før en hjemmekamp. De kommer typisk i egne bil, parkerer dem i parkeringskælderen og bevæger sig ellers op mod omklædningsrummet. Men denne gang er anderledes: Barcelona ankommer til sit eget stadion i en bus, og bevæger sig sammen ind på stadion. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca og Real tager sammen ud til Camp Nou

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder