Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Sådan stiller Barca op i El Clásico

El Clasico - 18. december 2019




Nu er der kun timer til at El Clásico blæses i gang på Camp Nou. De to trænere udtog i går deres trup til opgøret og herefter kan man danne sig et indtryk af startopstillingerne. Real Madrids bliver dog svær at regne ud, da deres mål er at stoppe Messi - og hvilke midler Zidane tager i brug er ikke til at vide.

Zidane har tidligere forsøgt at mandsopdække Messi hvilket gik fuldstændig galt. Derudover har Zidane også forsøgt at bygge op og angribe i modsatte side af banen fra Messi så argentineren ville være længere væk i tilfælde af boldtab, men heller ikke fungerede.

Hos FC Barcelona er der reelt set kun to spørgsmål: Rakitic eller Vidal og Semedo og Roberto.

Semedo er tilbage fra sin skade og fik kun en håndfuld minutter mod Real Sociedad hvorfor det ligner, at Roberto indleder El Clásico. På midtbanen gjorde Vidal det flot i sidste sæson, men til gengæld har Rakitic løftet sit spil en anelse efter at have fået mere spilletid. Ifølge Sport får kroaten pladsen på midten fra start.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Roberto, Piqué, Lenglet, Alba, Rakitic, Busquets, De Jong, Messi, Suárez og Griezmann

Husk at der er kick off klokken 20.00 og at kampen sendes direkte på TV2. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sådan stiller Barca op i El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder