Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Rasende Vidal smuttede fra træning

Nyheder: Af Simon Olesen - 18. december 2019Medie: Rasende Vidal smuttede fra træning

Man har gennem rygterne i medier og Arturo Vidals egne udtalelser fornemmet en stigende utilfreds med den manglende spilletid. Chileneren har blot startet 1 ud af de sidste 7 kampe i alle turneringer, hvilket var den betydningsløse Champions League-kamp mod Inter. Denne frustration skulle tirsdag angiveligt have nået nye højder.

I følge ESPN forlod Vidal træningen i raseri, da han af Valverde blev fortalt, at han starter på bænken til aftenens El Clásico. Flere af spillere skulle angiveligt have forsøgt, at dæmpe gemytterne og få talt Vidal til ro, men lige lidt hjalp det, og chileneren smuttede fra træningen før tid.

Tidligere har Vidal udtalt sig om, at han måske på et tidspunkt blev nødt til at kigge i andre retninger, hvis spilletiden i Barcelona ikke steg. Til den catalanske tv-kanal TV3 sagde han:

- Hvis jeg ikke føler mig vigtig her i december eller i slutningen af sæsonen, bliver jeg nødt til at lede efter en løsning, og udvide min horisonter.

Barcelonas ledelse frygter, at midtbanespilleren har fået nok af manglen på spilletid, og nu vil give ønske om at forlade klubben, når transfervinduet åbner om 2 ugers tid. Her skulle Inter angiveligt stå klar med et bud. Træner Antonio Conte, som har en fælles fortid med Vidal i Juventus, skulle eftersigende være interesseret i at hente chileneren til San Siro hurtigst muligt.

Vidal har i indeværende sæson kun startet inde 3 gange.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder