Annonce


Annonce

Annonce

Indbrud hjemme hos Semedo inden El Clásico

El Clasico - 18. december 2019




Nelsom Semedo er den næste mand i rækken til at opleve et indbrud hjemme i sit hus i Barcelona. Coutinho og Alba har tidligere måtte bøvle med det og i dag var det så Semedo, som modtog et opkald i eftermiddags omkring et indbrud i sit hus.

Mens han var samlet med sine holdkammerater for at lade op til El Clásico, modtog han et opkald omkring klokken 14.30 med beskeden om, at nogle tyve havde skaffet sig adgang til hans hus. Hvad der er løbet med vides ikke, men politiet, Mossos d'Esquadra, blev meddelt omkring klokken 14.15 og kørte straks ud til huset for at se nærmere på situationen.

Det er bestemt ikke den bedste optakt til kampen for Semedo, som hele dagen har haft fokus rettet mod Real Madrid og hvordan han kan hjælpe Barca til at vinde kampen. I stedet er han få timer før kick off blevet ramt af beskeden om, at nogle uventede gæster har været inde på hans grund.

Tidligere blev en bande, som specifikt gik efter indbrud i huse ejet af fodboldspillere, anholdt af politiet, så de er allerede udelukket i forsøget på at finde frem til gerningsmændende.

Om Semedo starter inde i aften må tiden vise. Her er han i duel med Sergi Roberto om højrebacken. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Indbrud hjemme hos Semedo inden El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder