Annonce


Annonce

Annonce

Rakitic: Vi manglede den sidste aflevering

El Clasico - 19. december 2019




Ivan Rakitic blev der talt meget om i timen op til El Clásico i aftes. Sergio Busquets stod nemlig i startopstillingen da klubben sendte denne ud, men kort tid efter blev der lavet en ændring som sendte Rakitic på banen fra start i stedet.

Kroaten spillede ikke nogen stor kamp, men det gjorde holdkammeraterne heller ikke. Real Madrid spillede bedst og havde i den grad læst Valverdes taktik til præcision. Efter opgøret mente Rakitic, at man blot manglede den afgørende aflevering.

- Vi kender alt til disse kampe. De arbejder virkelig hårdt. Real Madrid havde deres chancer i første halvleg, det var svært, men vi havde også vores chancer. Èt mål havde gjort udfaldet, forklarede Rakitic.

- Det var svært. Men vi manglede bare den afgørende aflevering for at kunne score. Jeg er gld for holdets hårde arbejde.

Real Madrid sad totalt på kampen og Barca formåede på intet tidspunkt at bide sig fast og komme tilbage. Spillet var langsomt, der var ikke kvalitet i kæderne og der manglede gnist og motivation. Heldigvs for Barca blev det 0-0 i en kamp, hvor catalanerne spillede årtiets måske dårligste El Clásico. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rakitic: Vi manglede den sidste aflevering

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder