Annonce


Annonce

Annonce

De Jong: Barca skal altid vinde på hjemmebane

Nyheder - 19. december 2019




Efter sin første El Clásico, som endte i en uafgjort, var det en skuffet De Jong der udtalte sig til den hollandske kanal Ziggo Sport. De Jong startede inde og spillede kampen til ende, men kunne ikke hjælpe holdet til sejr.

- Kampen i sig selv var lidt skuffende.

- Atmosfæren var fremragende, men vi spillede ikke så godt, som vi havde håbet. Hvis man er Barcelona-spiller, og man er på Camp Nou, så skal man altid vinde.

Igennem kampen var Real Madrid aggressive i presset, og det skubbede mange gange Barcelona tilbage på banen. Det skabte flere gange situationer, hvor catalanerne havde masser af plads fremme på banen, som de ikke fik udnyttet. Dertil havde De Jong også en kommentar.

- De pressede os i en stor del af kampen, og som en konsekvens af det, havde vi flere en mod en situationer, men vi var ikke gode nok, til at få bolden frem til vores angribere.

Onsdagens El Clásico var det første målløse opgør mellem de to giganter i 17 år. Ikke siden 2002 er det sket, at begge hold er gået fra banen uden at score. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong: Barca skal altid vinde på hjemmebane

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder