Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ingen Busquets ved træningen efter El Clásico

El Clasico - 19. december 2019Ingen Busquets ved træningen efter El Clásico

© BB


Sergio Busquets var sikker mand på holdkortet da Ernesto Valverde skulle sætte sin startellever, men han blev alligevel fravalgt på grund af feber. I øjeblikket, da FC Barcelona pludselig kort før kick off bekræftede, at Busquets udgik og Rakitic kom ind, gik spekulationerne på om Valverde gjorde det for at overraske Zidane.

Men det var ikke tilfældet - naturligvis. Valverde overrasker ikke særlig ofte og i går var ingen undtagelse. Busquets var simpelthen blevet ramt af feber og byttede derfor plads med Rakitic. Busquets sad på bænken og havde reelt set en mulighed for at komme på banen, men inden kampen var det gjort klart, at det ikke skulle ske.

Dagen efter El Clásico var spillerne tilbage i træning og her var Busquets ikke at finde. Han døjer fortsat med sin feber men ventes tilbage i morgen til den afgørende træningen inden man lørdag tager imod Alavés. Om Busquets spiller med fra start her må tiden vise. Han har i hvert fald haft en uge uden kamp i benene, så på den konto bør han være frisk.

Iñaki Peña, Morer, Mingueza, Araujo, Collado, Riqui Puig, Hiroki Abe og Carles Pérez fra B-holdet deltog alle i førsteholdstræningen torsdag. Måske spekulerer Valverde i at udtage nogen af dem til lørdagens kamp.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

359,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder