Annonce


Annonce

Annonce

Real Madrid kræver lydfil af dommerne fra El Clásico

El Clasico - 20. december 2019




Real Madrid er irriterede over at de ikke vandt El Clásico og det har de god grund til. De var bedre end FC Barcelona og var den rette vinder hvis der skulle findes en, men selv på en dårlig dag fik FC Barcelona ét point ud af El Clásico.

Hos Real Madrid er man dog ikke tilfredse med dommerne. Man mener, at man blev snydt for to straffespark undervejs og derfor kræver Real Madrid nu at man får tilsendt lydfiler fra dommerens kommunikation omkring de to situationer for på den måde at vurdere hvad der egentlig foregik.

Også de madrilenske aviser er klar til at presse det spanske fodboldforbund, som de altid er. Her bliver der skrevet den ene artikel efter den anden om hvor meget dommerhjælp FC Barcelona modtog i El Clásico og man hæfter sig gevaldigt ved de to situationer, hvor Real Madrid mener at de skulle have straffespark.

Det spanske fodboldforbund har ytret sin transparente samarbejde med klubberne omkring VAR, men om de tilsender Real Madrid lydfilder vides endnu ikke - én ting er dog sikkert: På en god dag fik Real Madrid 0-0 mod Barca, mens Barca på en dårlig dag fik 0-0 mod Real Madrid.

Èt point til hver og allerede i weekenden er de tilbage til dagligdagen igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Real Madrid kræver lydfil af dommerne fra El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder