Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ramos svinet til: Piqué bad tilhængere stoppe

El Clasico - 20. december 2019Ramos svinet til: Piqué bad tilhængere stoppe

© Gol TV


Gerard Piqué har en speciel evne til at vokse sig stor når der er El Clásico. Han spiller typisk rigtig godt i disse kampe, og var da også med til at holde Real Madrid fra at score i onsdagens El Clásico. Derudover viste han også sportsmanship, da han bad Barcas tilhængere om at stoppe med at svine Sergio Ramos.

I løbet af anden halvleg, da Real Madrid gjorde sig klar til at tage et hjørnespark, begyndte tilråbene mod Sergio Ramos fra tilhængerne bag målet. Piqué løftede en pegefinger for at signalere, at de skulle stoppe. Selvom de er modstandere på banen, så er Piqué og Ramos gode venner uden for banen.

Det samme var tilfældet i sidste sæson, da Julen Lopeteguis Real Madrid blev banket ud af Camp Nou med 1-5. Her blev Ramos også svinet af FC Barcelonas tilhængere og Piqué forsøgte igen at nedtone det. Selvom Barca er overlegne eller bliver udfordret, så glemmer Piqué altså ikke sine værdier på den konto. Barca var klart dårligt i El Clásico og han havde alligevel overskud til at forsøge at stoppe tilråbene.

Situationen blev fanget af Gol TV og er siden blevet bragt i de madrilenske medier, som har en tendens til at køre hårdt på Piqué, men i denne omgang glæder de sig over hans positive indstilling til situationen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

599,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder