Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Manchester United jagter Todibo

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 21. december 2019Medie: Manchester United jagter Todibo

© Tribuna


Jean-Clair Todibo har flere strenge at spille på til januar når transfervinduet åbner igen, efter at flere europæiske storklubber har set sig varme på Barcelonas franskmand.

Ifølge mediet SPORT arbejder Barca-ledelsen på en aftale som vil sikre at Todibo kan hentes tilbage til Camp Nou indenfor de kommende to år, i tilfælde af at spilleren skulle sælges allerede til januar.

Todibo vil have spilletid - et faktum som den catalanske ledelse vil lave om på allerede i det kommende transfervindue, beretter mediet.

Nu har Manchester United efter sigende stemplet ind i kapløbet om Todibos underskrift, mens Everton, Southampton og tyske Leverkusen også forsøger at charmere sig ind på spilleren.

Men ifølge mediet vil FC Barcelona kun være interesseret i et salg, hvis man kan få indført en tilbagekøbs-option i kontrakten, så Barca får mulighed for at købe talentet tilbage igen på et senere tidspunkt.

Barcas franske forsvarsspiller er en ombejlet herre, eftersom italienske AC Milan angiveligt allerede har taget kontakt til La Liga-førerholdet med henblik på at købe Jean-Clair Todibo.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

289,- DKK

Spar 54%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

419,- DKK

Spar 51%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

259,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder