Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Arturo Vidal: 100% effektivitet

Nyheder - 23. december 2019




Arturo Vidal er ikke just glad for sin situation i FC Barcelona, og har derfor valgt at kigge sig om efter en ny klub hvis ikke situationen ændrer sig. Men kigger man på tallene, så er chileneren yderst effektiv og bringer fornyet energi til Barca-mandskabet.

Vidal er i kamp med en håndfuld stærke midtbanespillere om spilletiden og umiddelbart skulle man tro, at han har gjort sig fortjent til mere spilletid, men Valverde har svært ved at tildele Vidal endnu mere spilletid og det har måske været afgørende.

Vidal er nemlig ekstrem effektiv når det kommer til det offensive spil. I denne sæson har han således scoret fem mål - efter bare fem skyder. Altså en effektivitet på 100% hvilket er klart bedre end samtlige andre Barca-spillere på midten.

Målene kommer typisk af hans aggressive løb frem i banen, men han besidder så meget kvalitet, at han også er stærk til at komme med hjem og hjælpe i defensiven og det er en egenskab, som f.eks. Rakitic og Aleña ikke besidder. Rakitic er knap så dynamisk og er langt mere forudseende mens Aleñas defensive kvaliteter ikke når Vidals højder. Til gengæld er Aleña en forrygende offensiv midtbanespiller, men uden spilletid er det naturligvis svært for ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Arturo Vidal: 100% effektivitet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder