Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bliver derbyet uden Messi og Suárez?

La Liga - 23. december 2019Bliver derbyet uden Messi og Suárez?

© BB


FC Barcelonas spillere nyder lige nu en dejlig juleferie før de genoptager arbejdet den 29. december. Spillerne er rejst hjem til deres familier og det betyder, at Messi, Suárez, Vidal og Neto er taget ud på lange rejser.

Klubben har naturligvis forståelse for dette og har som det er tilfældet hvert år, godkendt at spillerne tager et par ekstra fridage. Det betyder, at de fire spillere først vender hjem til Barcelona to dage før den første kamp i det nye år.

Dermed får de kun lov til at træne meget lidt inden der er kamp, og efter 14 dages ferie er det ikke fordi, at formen er helt oppe at ringe. Derfor kan man endnu engang se frem til en Barca-kamp uden sydamerikanere. Det er sket før, og der har været stor polemik omkring det, da Barca blandt andet har tabt en kamp mod Real Sociedad på udebane efter en ferie, hvor Messi og andre sad på bænken.

Spørgsmålet er hvad Ernesto Valverde har lavet af planer. Umiddelbart virker det som et stort sats at have sydamerikanerne med til kampen mod Espanyol og hvis de alligevel spiller, så er der større chance for skader, da de i såfaldt spiller en intens kamp to dage efter at have haft 14 dages fri. Det er langt fra optimale forhold og tiden må vise, hvad Valverde finder på.

Messi, Suárez, Vidal og Neto er først tilbage fra henholdsvis Argentina, Uruguay, Chile og Brasilien den 2. januar. Kampen mod Espanyol er allerede den 4. januar. De øvrige spillere træner allerede fra den 29. december.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 39%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder