Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aleña bestemmer sin egen fremtid

Transfermarked: Af Rasmus Halby - 23. december 2019
Aleña bestemmer sin egen fremtid

© Mundo Deportivo


Barcelona lader Carles Aleña bestemme sin egen fremtid. Det har længe været rygtet, at Aleña skulle sendes på leje til vinter. Midtbanespilleren har ikke fået meget spilletid i starten af sæsonen, men i de sidste par kampe har Aleña fået en større rolle, hvorfor Barcelona har set hans kvaliteter, og derfor besluttet af lade ham tage hans fremtidsbeslutning selv.

Barcelona vil være glade for at beholde Aleña, men ved også han vil få mere spilletid på leje. Ledelsen i Barcelona respekterer ham for at indfri sin rolle i klubben uden protester. Selvom Aleña naturligvis ikke har været tilfreds med han rolle i klubben, har han istedet for at gå til ledelsen eller medierne og klage efterladt det hele på træningsbanen, hvor han har forsøgt at overbevise Valverde om at inkludere ham i kamptrupperne.

Både Barcelona og Aleña satser på at arrangere en lejeaftale. Ingen af parterne er interesseret i et salg. Lige nu ligner Real Betis det mest sandsynlige klub for Aleña efter transfervinduet. Betis spillestil passer Aleña godt, da deres catalanske træner, Rubi, er inspireret af Barcelona, og forsøger at bygge spillet op bagfra. Desuden spiller den tidligere Barcelona-spiller Marc Bartra i klubben, hvilket kunne hjælpe Aleña falde til. Aleña har helt udelukket at forlade Spanien.

Carles Aleña har kun haft 6 optrædener denne sæson - nogle fra bænken. I alt er det kun blevet til 215 minutter, hvilket kun svarer til lidt over 2 hele kampe.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder