Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arturo Vidal: Jeg tager snart en beslutning

Transfermarked - 23. december 2019Arturo Vidal: Jeg tager snart en beslutning

© FCBN


Arturo Vidal har over en længere periode været sat i forbindelse med italienske Inter, som også har bekræftet, at chileneren er på deres ønskeliste, selvom de erfarer, at han bliver vanskelig at lokke fra FC Barcelona. Til gengæld har Vidal bebuddet, at et skifte kan komme på tale hvis hans situation ikke ændrer sig.

Således kræver han mere spilletid i FC Barcelona, da han selv mener, at han sidder for meget på bænken. I weekenden fik han spilletid fra første minut mod Alavés, og han kvitterede med et meget flot mål. Faktisk scorer han på alle sine chancer i denne sæson: Han har nemlig skudt bolden afsted mod mål fem gange og scoret på alle sine forsøg.

- Min agent tager sig af de ting, men jeg er rolig og glad her i Barcelona. Når jeg vender tilbage (fra juleferie) kigger vi på det sammen. Lige nu skal jeg være sammen med min familie og derefter tager jeg en beslutning, forklarede Arturo Vidal for nyligt ifølge Sport.

- Jeg fortsætter med at udnytte de chancer, som jeg får, og derudover scorer jeg også. Jeg håber, at jeg kan være med til at løfte titler i denne sæson.

Arturo Vidal er en atypisk Barca-spiller, men han har i den grad vist, at viljen til at ville er på plads og at han har kvaliteter både offensivt og defensivt. Han bliver ofte brugt som indskifter, da hans spil indbyder til at ødelægge modstanderens organisation, men han ønsker sig altså mere spilletid og det er derfor op til Valverde at love ham det, ellers kan Vidal meget vel have spillet sin sidste kamp i Barca-trøjen, da transfervinduet åbner lige om lidt.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

339,- DKK

Spar 40%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Spar 40%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder