Annonce


Annonce

Annonce

Her er dommerne til den spanske Super Cup

Spansk Supercup - 23. december 2019




Den 9. januar skal FC Barcelona på en svær opgave når de møder Atletico Madrid i den spanske Super Cup. Som bekendt bliver et nyt format sparket i gang i denne sæson, da kampene afvikles i januar samtidig med at der nu er hele fire hold involveret i en semifinale samt en finale. Derudover er kampene flyttet til udlandet.

I dag kan det bekræftes, at syv spanske fodbolddommere er blevet udpeget af dommerpræsidenten Velasco Carballo til at dømme kampene, som afvikles i Saudi Arabien. Her er der tale om de tre internationale dommere Martínez Munuera, Sánchez Martínez og Gil Manzano mens også Cuadra Fernández, González Fuertes, Jaime Latre og González González er blevet valgt til at rejse med.

Dommerne skal stå for kampene mellem Real Madrid-Valencia samt FC Barcelona-Atletico Madrid samt finalen mellem de to vindere af de to kampe. Udover, at alle tre kampe har én hoveddommer, så er de udtagne dommere også blevet sat til at arbejde i VAR-rummet; så man er altså dækket godt ind.

Sánchez Martínez, som er udtaget, er netop hjemvendt fra VM i klubhold, hvor han var med til at dømme finalen mellem Liverpool og Flamengo. Her skulle man ud i ekstra spilletid før Roberto Firmino afgjorde finalen med sit mål til 1-0.

Hvilke dommere, der bliver sat til hvilke kampe, annonceres omkring to døgn før kampene afvikles. Altså ved man på nuværende tidspunkt ikke hvem der kommer til at dømme kampene.

Sådan spilles kampene
8. januar kl. 20: Real Madrid - Valencia
9. januar kl. 20: FC Barcelona - Atletico Madrid
12. januar kl. 19: Finale mellem de to vindere fra semifinalerne Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Her er dommerne til den spanske Super Cup

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder