Annonce


Annonce

Annonce

De Jong: Jeg var aldrig i tvivl

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 24. december 2019




Frenkie de Jong har nu spillet et halvt år i FC Barcelona og den unge hollænder har fundet sig godt til rette. Den 22-årige midtbanespiller har udtalt at han aldrig var i tvivl om, at han var i stand til at spille for Barcelona.

Efter at have været en af de helt store stjerner i Ajax, som nåede helt til Champions League semifinalen sidste sæson, skulle han dog lige bruge lidt tilvænningstid. Men nu ligger Barcelona alene i front i ligaen og De Jong er fast inventar på midtbanen.

- Jeg troede ikke at forskellen ville være så stor fra Ajax. Jeg ved hvilket niveau vi præsterede på i sidste sæson.

- Der er mere kvalitet her. Jeg spiller med større spillere, nogle som er meget unikke på grund af deres exceptionelle kvaliteter, såsom Lionel Messi, Luis Suarez og Sergio Busquets.

- På trods af i de store navne, var jeg aldrig i tvivl om, at jeg kunne tage dette skridt.

Uagtet et nyt land, et nyt sprog og kultur samt en ny klub, har De Jong spillet alle kampe i ligaen og Champions League, hvoraf han er startet på bænken i blot tre kampe.
Den unge hollænder er da også glad for, hvordan tingene har udviklet sig i Barcelona.

- Jeg har været her, i Barcelona, i næsten et halvt år og spilletiden er fantastisk. Jeg har spillet en masse og det er jeg glad for.

- Hvert minut på banen, føles som en bonus. Jeg nyder hver dag; hver gang jeg møder til træning, føler jeg mig tilpas.

- Alting er storartet i Barca. Vi skal dog spille endnu bedre som hold. En gang i mellem bliver vi usikre på bolden. I andre tilfælde spiller vi meget flot fodbold. Den efterfølgende kamp kan vi spørger os selv, hvor det gode spil blev af.

Frenkie De Jong gjorde i interviewet også status over året.

- Hvis du kigger tilbage, har det været et vildt år.

- De sidste sekunder af semifinalen mod Spurs, har forfulgt mig i lang tid. Vores elimination føles uretfærdig og unødvendig. Vi skulle have kronet de flotte kampe og resultater af med en finaleplads.

Ifølge hollænderen havde 2019 været et perfekt år, hvis han var kommet i finalen med Ajax. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong: Jeg var aldrig i tvivl

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder