Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mbappé: Smigrende at Messi holder øje med mig

Nyheder - 24. december 2019
Mbappé: Smigrende at Messi holder øje med mig

© Goal


I sidste sæson var Kylian Mbappé den store udfordrer til Lionel Messi som Europas topscorer. Mbappé havde en reel mulighed for at slå Messi i kampen, men argentineren trak det længste strå, som han så ofte gør. Men den unge Mbappé erkender, at det var smigrenede, at Messi fulgte ham. Det blev han fortalt af Ousmane Dembélé.

Mbappé og Dembélé kender hinanden fra det franske landshold og Dembélé forklarede, at Messi fulgte Mbappé i sæsonens afslutning.

- I stedet for at vente på sæsonens afslutning og vente, så forsøgte jeg konstant at gøre mig selv bedre. Jeg vidste, at jeg havde muligheden for at slutte af som Europas topscorer, men jeg var oppe mod Lionel Messi, fortæller Mbappé.

- Jeg kunne score to mål, men så scorede han tre. Så scorede jeg tre mål, så scorede han bare fire mål. Det var så vanvittigt, at jeg talte med Dembélé om det.

- Jeg spurgte Dembélé, om Messi gjorde det med vilje. Han svarede 'Selvfølgelig holder han øje med dig'. Det var smigrende at få at vide, at Messi holder øje med en, forklarer Mbappé til France Football.

Mbappé er netop blevet 21 år og har mange år i sig endnu. Den unge franskmand er flere gange blevet sat i forbindelse med større klubber end PSG, men umiddelbart virker Real Madrid som det oplagte sted for ham selvom der endnu intet konkret er. I den forbindelse kan Mbappé gå hen og blive en direkte ligarival for Lionel Messi.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder