Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde om Griezmann, Dembélé og De Jong

Nyheder - 25. december 2019Valverde om Griezmann, Dembélé og De Jong

© Marca


Ernesto Valverde råder over en trup fyldt med kvalitet og i et juleinterview med klubben kommer han nærmere ind på sine spillere. Her blev han bedt om at sætte nogle ord på spillerne i truppen - vi har samlet overblikket for dig lige her.

Om Antoine Griezmann
- Griezmann er ikke bare en målmager. Han arbejder også meget hårdt. Han ved hvordan man skal falde ned på midtbanen og han ved hvornår han skal hjælpe backen. Vi er virkelig glade for ham.

Om Dembélé
- Hans seneste skade var dårligt nyt. Rent mentalt var han på det perfekte stadie og klar til at arbejde hårdt. Han er en spiller med så meget kvalitet, at alle ønsker at se ham spille. Lige nu arbejder han hårdt på at vende tilbage og vi ønsker ham tilbage. Alle i klubben ser en lys fremtid for ham.

Om Frenkie de Jong
- De Jong er god til at dække et stort område på banen og han spiller rigtig godt. Han har fortsat mere at give, specielt i modstanderens felt.

Om Neto
- Neto leverer på et højt niveau og han er altid klar til at komme på banen og give sit bedste. Han er en yderst konkurrencepræget spiller.

Om Junior Firpo
- Da Junior skulle erstatte Alba kom han ind og gjorde et flot stykke arbejde, han var meget involveret. Ligesom Neto leverer han på et højt niveau.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

799,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 39%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder