Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Getafe: Aleña er velkommen hos os

Transfermarked - 25. december 2019
Getafe: Aleña er velkommen hos os

©


Carles Aleña har haft svært ved at bryde igennem hos FC Barcelona. Det er ikke kvaliteterne, som holder ham tilbage, men den enorme konkurrence kombineret med de meget få minutter, som han får på banen. Alt tyder på, at han til januar rykker videre - muligvis på lån.

Getafe og Real Betis har været oppe og vende og Barca har gjort det klart for ham, at han helt selv må vælge, da man ikke ønsker at stå i vejen. Nu har Getafe-præsident Angel Torres sat ord på den mulige transfer.

- Han var allerede en spiller, som jeg kunne lide, for to sæsoner siden. Hvis han ønsker det, så er han velkommen her i Getafe, fortæller Torres.

Carles Aleña har fået nogle minutter på banen i de seneste par kampe, men anses overhovedet ikke for at have en decideret plads i startopstillingen hverken nu eller på sigt. Derfor virker det oplagt at han finder sig en ny klub. Om han ønsker en permanent aftale eller kun rykke videre på lån vides endnu ikke.

Den helt store nedtur for Aleña startede allerede i sæsonens første kamp, da han blev flået ud af pausen mod Athletic Bilbao. Siden gik han igennem et hav af kampe uden overhovedet at blive udtaget, men han har arbejdet hårdt på at vende tilbage og spillede så sent som mod Alavés i årets sidste kamp.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder