Annonce


Annonce

Annonce

Valverde taler ud om den mørke aften i Liverpool

Champions League - 25. december 2019




Alle gik med tanken om, at Ernesto Valverde ville være fortid i FC Barcelona efter sidste sæson, hvor man sluttede en ellers resultatmæssigt god sæson af med at blive smadret på Anfield og tabe pokalfinalen. Valverde erkender, at kampen mod Liverpool var grunden til at man tabte pokalfinalen.

- Frem mod Liverpool-kampen havde vi været solide i Champions League. På Anfield havde vi store chancer, men de scorede tidligt og vi begyndte at bekymre os om det, der skete mod Roma, ville ske igen, fortæller Valverde til klubben i et interview og følger op:

- Der var et øjeblik af svaghed og vi betalte for det. Det var et af de hårdeste øjeblikke i sæsonen. Vi må indrømme, at vores moral blev slået til bunds mod Liverpool, da vi gik ind til pokalfinalen. Hvis vi havde slået Liverpool ud, så havde vi også vundet pokalfinalen, fortæller Valverde videre.

Som bekendt var Liverpool bedre end Barca både på Camp Nou og på Anfield, men englænderne kendte ikke deres besøgelsestid på Camp Nou og tabte 3-0. Derfor lignede det en klar semifinaleplads til FC Barcelona, men i stedet klokkede de fuldstændig i det og tabte vanvittige 4-0 på Anfield og blev dermed sendt ud af turneringen med sammenlagt 4-3. Liverpool vandt siden turneringen og som følge af det deltog de i VM for klubhold og vandt også den turnering for første gang i klubbens historie.

Efter nederlaget skulle man blandt andet sætte sig selv op til pokalfinalen mod Valencia, som man endte med at tabe efter endnu en skuffende kamp. Rent spillemæssigt har man overhovedet ikke været bedre i denne sæson, men resultaterne har alligevel fået Barca op på førstepladsen i La Liga og sikret sig en førsteplads i Champions Leagues gruppespil. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde taler ud om den mørke aften i Liverpool

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder