Annonce


Annonce

Annonce

Transfernyt: Sådan planlægger Barca transfervinduet

Transfermarked - 26. december 2019




Skal der hentes spillere ind? Skal der sælges spillere? Hvad er planen i FC Barcelona? Mundo Deportivo mener at vide, at FC Barcelona pønser på at sende et par spillere afsted på lejeaftaler hvilket også har været oppe at vende adskillige gange. Til gengæld ventes både Rakitic og Vidal at blive i klubben frem til sæsonens afslutning.

Ivan Rakitic har længe været rygtet væk og har da også talt ud om sin situation. Han mener, at bolden er blevet taget fra ham efter at Frenkie de Jong landede i klubben og har snuppet en masse spilletid. Rakitic har gjort fin figur i de seneste par kampe han har deltaget i, men han menes stadig at være på vej videre til sommer. Ifølge avisen er man sikker på, at Barca ikke sælger Rakitic når transfervinduet åbner næste måned.

Arturo Vidals situation er noget anderledes. Han er ikke bange for at gå i medierne og tale direkte om sin situation. Han kræver mere spilletid eller også siger han farvel. Det er den kontante udmelding fra chileneren, som ønsker at spille en vigtig rolle på holdet. Der er ingen tvivl om, at han bidrager i begge ender når han er på banen, men Valverde ser ham tydeligvis som en gamechanger når han kommer ind fra bænken fremfor at han starter på banen. Valverde og Abidal ønsker ikke at sælge Vidal til januar, men det kan ske til sommer hvis ikke situationen har ændret sig.

Carles Aleña har kæmpet sig tilbage i varmen efter at være blevet flået ud mod Athletic Bilbao i den første ligakamp i denne sæson. Han har ligesom Rakitic gjort fin figur, men der er simpelthen ikke plads til ham i startopstillingen og for hans egen udvikling er det bedst at spille hver uge. Derfor tyder meget på, at en lejeaftale til Real Betis eller Getafe kommer på tale. Ifølge spanske kilder er der allerede en total aftale med Real Betis, som offentliggøres snart.

Jean-Clair Todibo sidder utrolig meget på bænken, men fik chancen mod Inter, hvor han gjorde det godt. Gerard Piqué bliver ikke yngre og spørgsmålet er om Valverde satser på to venstre benet spillere i Umtiti og Lenglet, eller om han forsøger at køre Todibo i stilling til en konkret plads i startopstillingen. Todibo har mange tilbud og det er et svært valg for ham. Umiddelbart bliver han frem mod sæsonens afslutning, men spilletiden er vigtig og derfor kan han reelt set også vælge at skifte klub allerede til januar.

Højrebacken Moussa Wague, som er blevet en del af førsteholdet, får nærmest ingen spilletid. Inden sæsonen blev sparket i gang fik han gode nyheder, da Valverde offentligt udtalte, at Sergi Roberto skulle spille på midtbanen mens Semedo og Wague skulle kæmpe om højrebacken. Sådan er det langt fra gået, og Roberto har i stedet spillet mange kampe som højreback hvorfor Wague er rykket ned som tredjevalg. Han har ikke mange bejlere og derfor bliver han i klubben og satser på sin chance. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Transfernyt: Sådan planlægger Barca transfervinduet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder