Annonce


Annonce

Annonce

Valencia vil have Abel Ruiz

Transfermarked: Af Rasmus Halby - 26. december 2019




Valencia er interesserede i at hente den 19-årige Barcelona B angriber Abel Ruiz til klubben, hvis deres franske skarpretter Kevin Gameiro tager til Lyon. I Valencia rumsterer mange rygter vedrørende deres angribere. Deres formodentlig farligste mand på toppen Rodrigo, har længe været rygtet væk - blandt andet til Atletico Madrid, men nu har Valencia været ude og sige han under ingen omstændigheder sælges. Nu rygtes deres 32-årige franske angriber Kevin Gameiro tilbage til det franske, hvor han tidligere har optrådt for blandt andre PSG. Denne gang er det Lyon der gerne vil hente franskmanden.

Skulle det ske, at Lyon - eller en anden klub - lykkedes i at hente Gameiro til truppen, står Abel Ruiz altså angiveligt først på listen over mulige afløsere. Både Barcelona og Ruiz skulle være afklarede med situationen, og er enige om Ruiz skal væk fra klubben og forsøge at genvinde formen. Barcelona vil helst stadig have andel i Ruiz, og aftalen skulle derfor enten være en lejeaftale eller en købsaftale med tilbagekøbsklausul - hvor anden mulighed virker mest sandsynlig.

Valencia har tidligere sendt forespørgsler til Barcelona om Ruiz, og har i lang tid vist interesse. Abel Ruiz er fra Valencia, og kom oprindeligt igennem deres akademi før han i 2012 tog til La Masia. Han ser derfor transferen som ideel, og vil gerne tilbage til fødebyen. Desuden har Valencia hyret Albert Celades efter fyringen af Marcelino i september, og ham kender Ruiz fra ungdomslandholdene. Ruiz og Celades har arbejdede sammen på Spaniens ungdomslandshold, hvor Ruiz under Celades viste sig særlig skarp.

Abel Ruiz har i denne sæson kun scoret 3 mål og lavet 2 assists i 15 kampe for Barcelonas B-hold, og har kun set sig selv i startopstillingen 56% af kampene. På Spaniens ungdomslandshold har han tidligere været ekstremt skarp. På Spaniens U17-landshold scorede Ruiz 27 mål i 37 kampe, og for U18-holdet nettede han 7 mål i 4 kampe. I alt er det blevet til 41 mål i 62 kampe for U-landsholdene, hvorfor han også har optrådt for U21-holdet selvom han kun er 19 år gammel. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valencia vil have Abel Ruiz

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder