Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Manchester City-fejl: Bød på Lionel Messi

Transfermarked - 27. december 2019Manchester City-fejl: Bød på Lionel Messi

© GBL


Manchester City er i medierne ofte blevet kædet sammen med Lionel Messi uden at der reelt set har været noget konkret om snakken. Men der var faktisk engang, hvor de bød 80 millioner euro på argentineren ved et uheld tilbage i 2008.

Den tidligere Manchester City CEO Garry Cook afslører, at klubben skulle sikre sig et stjernekøb for at kickstarte deres nye projekt under Abu Dhabi Group og det var i den forbindelse, at man fejlbød på Messi.

- Thaksin Shinawatras assistent, Pairoj Piempongsant blev opsat på situatioen. Telefonen var på bordet og han talte med Paul Alridge, som tidligere havde været i West Ham og kom i problemer i forbindelse med Tevez- og Mascherano-sagerne.

- Forestil dig episoden. Paul er i London med sin typiske accent: 'Pairoj, du skal fortælle mig, hvad vi gør, det er ved at blive noget rod'.

- Pairoj lå i samme øjeblik på en massagebriks og modtog massage og sagde 'Yes, yes, yes! Very messy, messy, it's getting messy (Det bliver noget rod, red.)'.- Noget gik galt i kommunikationen og jeg lover jer, dette er sandheden: Det blev hørt helt forkert som 'Vi skal have Messi'.

Garry Cook talte med Alridge før man afsendte buddet og Premier League-kontoret ringede da også for at høre om det nu var et rigtigt bud.

- Paul kom hen til mig senere og sagde 'Garry, det er forvirrende. Jeg aner ikke hvad vi laver'.

- Jeg sagde 'Send buddet afsted, lad os se, hvad vi kommer frem til'.

- Derefter ringede Dave Richards fra Premier League til mig og sagde 'Garry, har du virkelig budt på Lionel Messi? 80 millioner euro? Er du skør?'.

Det var altså en direkte kommunkationsbrist mellem to parter, som førte til at Manchester City ved et uheld bød på Lionel Messi. Her var det ordet 'messy' som udtales på samme måde som Messi, der gjorde udfaldet.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

365,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder