Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Jong: De Ligt kan spille i Barca om få år

Nyheder - 27. december 2019
De Jong: De Ligt kan spille i Barca om få år

© FIFA.com


Transfersagaen om Matthjis de Ligt tog en del spalteplads i diverse europæiske medier i store perioder af det forgangne transfervindue. Længe lignede Barcelona en mulig kandidat, men den hollandske midtstopper, valgte i stedet at drage til Torino for at spille for de italienske mestre, Juventus. Dermed fulgte de Ligt heller ikke med sin klub- og landsholdskammerat Frenkie de Jong, der i sommers ankom fra Ajax.

Selvom de 2 landsholdskolleager ikke længere spiller for samme klub, har de Jong ikke mistet håbet om, at det igen kunne ske i fremtiden. Til den hollandske avis De Telegraaf gav den hollandske midtbanespiller et længere interview, hvori han blandt andet forholder sig til muligheden for at se de Ligt i en Barca-trøje på et tidspunkt.

- De Ligt kan spille for Barcelona i en nær fremtiden.

- At han tog til Italien, ændrer ikke på det faktum, at han kan være Barca-spiller om et par år.

- Han har taget den rigtige beslutning; han spiller godt i Torino.

Man kan ud fra de Jongs udtalelser i hvert fald ikke afvise, at selvom Barcelona i sommers tabte kampen om den ombejlede midterforsvarer, at man en gang i fremtiden igen vil se de 2 tidligere Ajax-stjerner på samme klubhold igen.

Selv har de Jong nydt stor succes indtil videre i Barcelona, og er blevet en integral den af midtbanen, og en af de første mænd på holdkortet.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder