Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Arturo Vidal kræver 30 mio. kr. af Barca!

Nyheder - 28. december 2019Medie: Arturo Vidal kræver 30 mio. kr. af Barca!

Foto: AFP


Arturo Vidal har gjort det fremragende i FC Barcelona, men hans sidste dage i klubben kan meget vel være talte. I dag er det kommet frem, at han har krævet penge af klubben som følge af nogle bonusser, han mener han er berettiget til. Det rapporterer det madrilenske medie ABC.

Således har Vidal gennem sin advokat og agent været forbi La Liga-kommissionen, for at pålægge dem sagen om manglende udbetalinger på knap 30 millioner kroner. Vidal mener, at han har efterlevet nogle krav i sin kontrakt som burde have udløst de mange millioner kroner mens FC Barcelona ikke mener, at der er noget at komme efter.

FC Barcelonas svar på tiltale skulle ifølge mediet være, at Vidal har misforstået klausulerne i sin kontrakt og at han derfor ikke er berettiget til pengene. Desuden er man kede af den metode, han har begivet sig ud i, da man udelukkende ser det som en måde at presse et skifte igennem på. Vidal har længe været rygtet til blandt andet Inter - både til januars transfervinduet men også til sommer.

Problematikken så dagens lys den 5. december, da klagen blev sendt afsted. Her mener Vidal at han er berettiget til 30 millioner kroner såfremt han - blandt andet - deltog i mindst 60% af kampene under Ernesto Valverde. Men ifølge Barca kræver det minimum 45 minutters spilletid i kampene. Det har han ikke opnået, men han mener alligevel at han er berettiget til at opkræve halvdelen af beløbet, som blev aftalt i sin tid - igen som følge af hvordan han har læst klausulerne i sin kontrakt, hvis man skal følge ABC.

Desuden kræver Vidal 10,5 millioner kroner for at have været med på holdet som gik til kvartfinalen i Champions League. Her mener Barca kun at han er berettiget til fem millioner kroner. Desuden kræver Vidal 1,8 millioner kroner for at have været med til at vinde La Liga.

Arturo Vidal anerkender at have modtaget 12,6 millioner kroner, men blev altså mødt af en lukket dør, da han kom efter de resterende penge. Derfor har han nu valgt at gå kommissionens vej gennem sin advokat og agent. Om der kommer et retligt efterspil er ikke til at vide endnu - men Barca fastholder, at man ikke har nogen udestående gæld hos chileneren.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyhederAnbefalede nyheder

1 - I dag besluttes Vidals og Rakitic' fremtid
2 - Sjov video: Vidal kunne ikke snyde Setién
3 - Arturo Vidal ser ud til at blive i Barca
4 - Medie: Arturo Vidal er urørlig
5 - Vidal viste igen sin vigtighed for holdet
6 - Capello: Med Vidal kan Inter vinde ligaen
7 - Medie: Barca sælger ikke Vidal til Inter nu
8 - Her er alle detaljerne i Vidals Inter-kontrakt
9 - Riquelme vil hente Vidal til Boca Juniors
10 - Arturo Vidal: Jeg tager snart en beslutning


FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder