Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Et vigtigt skifte for Carles Aleña

Transfermarked - 29. december 2019
Et vigtigt skifte for Carles Aleña

© Real Betis


I går kunne såvel FC Barcelona som Real Betis bekræfte, at de var nået til enighed omkring Carles Aleñas lejeaftale som sender midtbanespilleren sydpå resten af sæsonen. Her har han ét primært mål og det er at få så meget spilletid som muligt.

Det er ingen hemmelighed, at Barca ønsker at have Aleña på fremtidens hold og derfor har de kun udlejet ham og samtidig formået at ekskludere en købsoption hvilket betyder, at Real Betis ikke kan udløse et køb i slutningen af sæsonen såfremt de skulle ønske det.

For Aleña selv ønsker han at triumfere i FC Barcelona hvorfor en lejeaftale er det perfekt match. Derudover kommer han til at fortsætte med at spille i Spanien hvilket er et stort plus. Nu handler det om at han skal overbevise Real Betis-træneren så han kan få en masse spilletid og forhåbentligt spille sig på holdet meget hurtigt, så han kan få spilletid uge efter uge.

Aleña har haft en drabelig sæsonstart, hvor han blev trukket ud af kampen mod Athletic Bilbao i pausen. Det var sæsonens første ligakamp og der kom aldrig svar på hvorfor Valverde mente, at Aleña skulle ud af vagten så hurtigt. Aleña klagede dog ikke og valgte i stedet at arbejde hårdt og har siden kæmpet sig tilbage til en håndfuld spilleminutter. Det er i første omgang et godt signal og nu handler det så om at skrabe spilletid sammen på Benito Villamarin i Sevilla så han kan komme styrket tilbage.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder