Annonce


Annonce

Annonce

France Football sætter årtiets bedste hold

Nyheder - 29. december 2019




France Football følger i fodsporene på andre medier, som i disse dage sætter deres eget hold for dette årti. Her har Barca et par spillere med, men man skal kigge nede i forsvaret for at finde den store overraskelse, som folk på de sociale medier ikke forstår noget af: Virgil van Dijk.

Der er tale om årtiets hold, men kommentarerne går på, at Van Dijk først i de seneste to sæsoner er blomstret enormt og derfor ikke fortjener at stå ved siden af Sergio Ramos nede i forsvaret. Ikke desto mindre er han med på holdet, som naturligvis også tæller Lionel Messi.

France Football: Årtiets hold
Casillas
Lahm - Van Dijk - Ramos - Marcelo
Modric - Xavi - Iniesta
Messi - Ronaldo - Neymar


FC Barcelona kan altså nyde godt af at have Messi, Xavi og Iniesta på holdet mens Neymars deltagelse på mandskabet helt sikkert kommer efter et par flotte sæsoner i FC Barcelona. Hos PSG har han slet ikke nået samme højder hverken kollektivt eller individuelt og derfor må det ses udfra hans tid i Barca, hvor han blandt andet var med til at vinde alle titler.

Man skal huske på, at ovenstående hold er baseret ud fra præstationer fra 2010 og frem til i år. Her spillede Xavi og Iniesta en voldsom rolle hos FC Barcelona og ikke mindst Spanien, hvor de i løbet af årene har vundet alle titler lige fra Champions League til Copa del Rey og videre til EM og VM. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


France Football sætter årtiets bedste hold

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder