Annonce


Annonce

Annonce

Her er alle detaljerne i Vidals Inter-kontrakt

Transfermarked - 30. december 2019




Arturo Vidal har gjort sig yderst upopulær i FC Barcelona i disse dage, da han har kørt sag an mod klubben fordi, at han mener, at han har gjort sig berettiget til at få udbetalt en bonus, men ifølge klubben er han ikke berettiget til det.

Det hele kunne da også blot være et forsøg på at tvinge et skifte igennem, da han angiveligt skulle have besluttet sig for at prøve lykken et andet sted. Han ser ikke muligheden for at han bliver en vigtig spiller under Valverde og har derfor truffet sin endelig beslutning og rykker til Inter.

FC Barcelona er ifølge Sport klar til at sælge Vidal for 20 millioner euro, men Inter ønsker at leje ham for resten af sæsonen for to millioner euro og derefter købe ham fri for 10 millioner euro, som gøres obligatoriske i forbindelse med aftalen. Det ser Barca dog ikke som en mulighed, da de vil op på 20 millioner euro.

Det forlyder, at de personlige vilkår mellem Vidal og Inter er på plads og at det kun er aftalen klubberne imellem, som mangler. Vidal menes at tjene 16,5 millioner euro på en kontrakt der løber over to og et halvt år. Fra denne vinter til sommeren 2022.

Det ligner helt sikkert et skifte for Vidal denne vinter og lige nu mangler den endelig aftale mellem Inter og FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Her er alle detaljerne i Vidals Inter-kontrakt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder